Behandler | Kom godt i gang

Er du ny behandler?

Her finder du din tjekliste

Opret klient

Udvælg aktiviteter og udsagn

Foretag og analysér tests

Hjælp klienten igang med registreringer

Analysér klientens registreringer

Vis åndedrætsøvelser

Læs tips og tricks længere nede

Hent vores vejledning og ræk ud til os, hvis du oplever tekniske udfordringer.

kom godt i gang behandler

Tips og Tricks

Er du ny behandler på Min Dag | Min Energi, som skal i gang med oprette din første klient, så kan du have gavn af at læse nedenstående tips og tricks, inden du går i gang med opgaven.

1. Opret klient

En klient oprettes med:

Fornavn
Efternavn
Email
Fødselsdato
Køn
Adgangskode

Når klienten er oprettet, så modtager han/hun automatisk en email med de oplysninger, der er nødvendige for at få adgang til at oprette registreringer. I emailen er der ligeledes tips og tricks til klientens anvendelse af systemet samt links til MFI-20 og MFS-tests. Der er også links til åndedrætsøvelser.

2. Udvælg aktiviteter

Sammen med klienten kan du under 'Aktiviteter' udvælge de aktiviteter, der er relevante. De udvalgte aktiviteter er til rådighed, når klienten logger ind og registrerer. De kan selv oprette nye undervejs i forløbet, hvis det bliver nødvendigt.

3. Udvælg udsagn

Sammen med klienten kan du under 'Udsagn' udvælge de udsagn, der er relevante. De udvalgte udsagn er til rådighed, når klienten logger ind og registrerer. De kan selv oprette nye undervejs i forløbet, hvis det bliver nødvendigt.

4. Foretag tests

Klienten får tilsendt links til testene MFI-20 og MFS ifm. oprettelse. Sørg for at tjekke, at de får besvaret dem. Hvis ikke, så kan du finde links til testene under din profil. Når tests er besvaret, kan du uploade dem på klientens stamdata.

5. Hjælp klienten igang med at registrere

Hjælp klienten i gang med at lave de første registreringer på klient.mindagminenergi.dk - og bed dem tage afsæt i MDME-Vejledning, når de skal lave deres registreringer.

6. Analysér registreringer

Når klienten registrerer, så kan du følge registreringerne løbende. Du kan bruge dagsvisning, søgning på enkelt dage, udskrive dage, lave søgninger på bestemte aktiviteter eller udsagn. Brug MDME-Manual til din analyse af klientens registreringer. Du kan lave et udtræk af alle registreringer, som kan journaliseres i din patientjournal ved endt forløb.